Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Keräkaali, 100g469g113kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Fondue, puolet paketista 220 g16g34kcal3.1g1.6g2.7g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g31g101kcal4.3g18.8g1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g942kcal76.8g75.8g34.4g27.4g
Valittu annoskoko675g471kcal38.4g37.9g17.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna338g236kcal19.2g19g8.6g6.9g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116