Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g540g151kcal5.9g25.9g2.2g16.2g
Kalaliemikuutio 60g183kcal6g20.4g8.4g0.7g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g750g2100kcal142.5g0g82.5g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g900g720kcal153g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13500g7388kcal641.8g326.6g202.4g50g
Valittu annoskoko6750g3694kcal320.9g163.3g101.2g25g
Annoskoko puolitettuna3375g1847kcal160.5g81.7g50.6g12.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115