Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1203g156kcal13.5g11.8g2.4g14.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g802g160kcal4.8g30.5g2.4g48.1g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Kurkku 802g88kcal4.5g11.2g0.8g5.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1484g2819kcal370.9g0g148.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1099g659kcal4.4g164.8g1.1g15.4g
Kananmuna, keitetty 882g1258kcal110.3g2.6g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13504g10541kcal1029.4g488g493g183.4g
Valittu annoskoko6752g5271kcal514.7g244g246.5g91.7g
Annoskoko puolitettuna3376g2635kcal257.4g122g123.3g45.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340