Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g639g2250kcal338.8g193.7g5.1g41.6g
Vesi, vesijohtovesi 1438g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26g1g3.4g
Oliiviöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g3995g1079kcal51.9g167.8g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13504g8654kcal818g817.2g189.8g105g
Valittu annoskoko6752g4327kcal409g408.6g94.9g52.5g
Annoskoko puolitettuna3376g2164kcal204.5g204.3g47.5g26.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630