Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1652g298kcal9.2g41.3g6.6g11.6g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g2252g3828kcal450.4g0g225.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 901g1587kcal16.9g27.9g153.1g0g
Emmental juustoraaste valio450g1757kcal130.6g0g135.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1501g601kcal16.5g108.1g7.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13512g16141kcal1247.2g354.6g1055g65.2g
Valittu annoskoko6756g8070kcal623.6g177.3g527.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna3378g4035kcal311.8g88.7g263.8g16.3g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768