Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 60g370kcal14.5g4g32.4g4.3g
Hasselpähkinä 45g290kcal6.4g1.5g27.5g7.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.5g10kcal0.1g2.4g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g356kcal0.4g0.2g40.1g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 60g18kcal1.7g2.2g0.1g0g
Puolukka 167g65kcal0.7g11.4g0.8g4.3g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 125g150kcal3.9g5.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1352g3583kcal84.2g62.2g330.4g33g
Valittu annoskoko676g1791kcal42.1g31.1g165.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna338g896kcal21.1g15.6g82.6g8.3g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.6g24.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514