Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g67g486kcal0.7g0.7g53.2g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Muna, annos 60g60g52kcal4.5g0.5g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 266g95kcal0.4g18.9g0.2g5.3g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 40g119kcal7.4g1g9.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g100g399kcal0g99.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1352g3517kcal39.6g451g166.8g15.2g
Valittu annoskoko676g1758kcal19.8g225.5g83.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna338g879kcal9.9g112.8g41.7g3.8g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107