Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi800g2880kcal400g288g8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g800g2992kcal0g776g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1600g5600kcal224g1024g49.6g88g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl520g3328kcal72.8g17.7g327.6g0g
Rusina 480g1404kcal13.4g288.5g2.4g46.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl800g7200kcal0g0g800g0g
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g47923kcal1444.4g4992.4g2397.2g292.4g
Valittu annoskoko6760g23962kcal722.2g2496.2g1198.6g146.2g
Annoskoko puolitettuna3380g11981kcal361.1g1248.1g599.3g73.1g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405