Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1665g4712kcal76.6g522.8g251.4g91.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g999g203kcal6g38g3g14g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g999g1748kcal249.8g5g89.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow666g1199kcal4g38g113.2g0g
Pesto Rosso, Barilla333g1099kcal13.3g40g98.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1665g333kcal10g63.3g5g23.3g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g333g966kcal109.9g0g56.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g20599kcal945.4g1424.2g1236.2g265.6g
Valittu annoskoko6760g10300kcal472.7g712.1g618.1g132.8g
Annoskoko puolitettuna3380g5150kcal236.4g356.1g309.1g66.4g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058