Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g3200g5760kcal608g0g384g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1400g3500kcal280g7g238g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g800g184kcal11.2g27.2g3.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)640g576kcal108.8g9g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g21447kcal2133.2g115.8g1363.6g9.6g
Valittu annoskoko6760g10723kcal1066.6g57.9g681.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna3380g5362kcal533.3g29g340.9g2.4g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398