Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g665g4856kcal6.7g6.7g532.2g0g
Sokeri 565g2295kcal0g564.8g0g0g
Muna, annos 60g599g524kcal45.3g5g36.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 649g2225kcal66.1g454g7.8g22.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2661g947kcal4.3g189.2g2.4g53.2g
Voi, 1 tl, 5 g200g1457kcal2g2g159.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 399g1189kcal74.1g10g95.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g998g3991kcal0g997.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g35168kcal397g4508.4g1668.2g151.8g
Valittu annoskoko6760g17584kcal198.5g2254.2g834.1g75.9g
Annoskoko puolitettuna3380g8792kcal99.3g1127.1g417.1g38g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107