Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)2800g3108kcal344.4g53.2g165.2g22.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1400g1061kcal26.2g215.9g2.8g14g
Porkkana, keitetty, suolaa 560g186kcal3.5g31.6g1.1g14.5g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g9387kcal774.6g713.4g344.6g144.2g
Valittu annoskoko6760g4693kcal387.3g356.7g172.3g72.1g
Annoskoko puolitettuna3380g2347kcal193.7g178.4g86.2g36.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201