Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g5504g8641kcal1199.9g0g390.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena200g760kcal2g184g1g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Paprikajauhe 80g257kcal11.8g14.7g10.4g29.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 44g93kcal13.2g2.8g3.1g0.5g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g19998kcal2477.8g494.2g813.8g88g
Valittu annoskoko6768g9999kcal1238.9g247.1g406.9g44g
Annoskoko puolitettuna3384g5000kcal619.5g123.6g203.5g22g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449