Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 962g828kcal29.8g42.3g57.7g0g
Katkarapu, rainbow4329g4329kcal995.7g0g39g0g
Sipuli (kuorittu)1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Tilli, tuore 241g72kcal8.9g2.2g1.9g5.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g11189kcal2103.8g219.8g202.4g51g
Valittu annoskoko6768g5594kcal1051.9g109.9g101.2g25.5g
Annoskoko puolitettuna3384g2797kcal526g55g50.6g12.8g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889