Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä4024g14083kcal261.5g1327.8g885.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl233g306kcal30.3g1.2g20.1g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g177g992kcal3.5g115.1g58.4g1.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1610g687kcal54.4g77.3g16.1g0g
Sokeri 201g817kcal0g201g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)523g994kcal2.1g240.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g35756kcal703.6g3926g1959.6g2.8g
Valittu annoskoko6768g17878kcal351.8g1963g979.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna3384g8939kcal175.9g981.5g489.9g0.7g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587