Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2160g439kcal13g82.1g6.5g30.2g
Kananmuna kuoreton 3960g5649kcal495g11.9g405.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 648g1466kcal103.7g3.2g116.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g15107kcal1223.4g194.4g1058g60.4g
Valittu annoskoko6768g7553kcal611.7g97.2g529g30.2g
Annoskoko puolitettuna3384g3777kcal305.9g48.6g264.5g15.1g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667