Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1202g1351kcal254g0g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Porkkana 1202g393kcal7.5g66.8g2.4g30.7g
Lanttu 721g208kcal7.2g33.2g2.2g13g
Kesäkurpitsa zucchini 721g130kcal4g18g2.9g5g
Tomaattimurska (Euro shopper)962g289kcal9.6g38.5g3.8g1.9g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen36g65kcal11.9g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g5261kcal607.2g383g100.4g125.8g
Valittu annoskoko6768g2630kcal303.6g191.5g50.2g62.9g
Annoskoko puolitettuna3384g1315kcal151.8g95.8g25.1g31.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280