Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.4g1g33.9g0g
Valkuainen (100g)1083g455kcal106.1g16.2g1.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g241g154kcal8.4g0.5g60.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1203g6197kcal46.9g673.8g361g63.8g
Vispikerma Flora 20%3008g6618kcal90.2g150.4g601.6g0g
Marianne suklaarakeet902g4286kcal25.3g622.7g180.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g36363kcal636.6g2929.2g2476.6g127.6g
Valittu annoskoko6768g18181kcal318.3g1464.6g1238.3g63.8g
Annoskoko puolitettuna3384g9091kcal159.2g732.3g619.2g31.9g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410