Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)3435g12021kcal412.2g2369.9g65.3g171.7g
Vesi, vesijohtovesi 2169g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g542g1790kcal86.8g29.8g146.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 145g287kcal2g2.6g28.9g6.4g
Kuivahiiva, annos 11g40g143kcal17.9g15.9g2.4g0g
Siirappi 54g164kcal0.1g40.2g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)181g1302kcal0g0g144.6g0g
Auringonkukansiemen 181g1074kcal41.6g22.8g89.5g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g33558kcal1121.2g4962.4g954.2g377.8g
Valittu annoskoko6768g16779kcal560.6g2481.2g477.1g188.9g
Annoskoko puolitettuna3384g8390kcal280.3g1240.6g238.6g94.5g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054