Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 504g101kcal3.5g15.1g0.5g9.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1680g2789kcal319.2g0g168g0g
Sipuli 720g218kcal9g34.6g1.4g12.2g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl48g120kcal5.8g0.7g10.6g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g1800g900kcal27g131.4g23.4g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g960g250kcal11.5g37.4g1.9g18.2g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g9779kcal763g506g490.8g82.4g
Valittu annoskoko6768g4890kcal381.5g253g245.4g41.2g
Annoskoko puolitettuna3384g2445kcal190.8g126.5g122.7g20.6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484