Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow66g172kcal6.6g6.6g13.2g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g600g180kcal5.4g28.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g7203kcal525g448.2g360.6g49.4g
Valittu annoskoko6768g3601kcal262.5g224.1g180.3g24.7g
Annoskoko puolitettuna3384g1801kcal131.3g112.1g90.2g12.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177