JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g4302g1291kcal43g258.1g8.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1721g1549kcal86g258.1g17.2g6.9g
Valkosipuli 272g295kcal21.5g44.4g1.6g5.7g
Basilika, tuore 72g19kcal2.2g0.8g0.6g1.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g72g94kcal2.2g15.1g4.3g10g
Timjami 72g203kcal6.5g19.3g5.3g26.5g
Sokeri 172g698kcal0g171.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 72g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g8377kcal326g1546.4g76.2g108g
Valittu annoskoko6768g4189kcal163g773.2g38.1g54g
Annoskoko puolitettuna3384g2094kcal81.5g386.6g19.1g27g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382