Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)2803g3112kcal344.8g53.3g165.4g22.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1402g1062kcal26.2g216.1g2.8g14g
Porkkana, keitetty, suolaa 561g186kcal3.5g31.7g1.1g14.5g
Lanttu 801g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g9398kcal775.4g714.2g345g144.2g
Valittu annoskoko6768g4699kcal387.7g357.1g172.5g72.1g
Annoskoko puolitettuna3384g2350kcal193.9g178.6g86.3g36.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201