Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 400g910kcal20.2g70.1g56.3g23.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 400g793kcal5.5g7.2g80g17.6g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2640g9058kcal269g1848g31.7g92.4g
Kauralese 400g1440kcal72g182.4g30.8g70g
Vehnälese 160g365kcal21.3g24.6g7.2g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g28741kcal776g4456.4g732g526.4g
Valittu annoskoko6768g14370kcal388g2228.2g366g263.2g
Annoskoko puolitettuna3384g7185kcal194g1114.1g183g131.6g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369