Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi1802g2500kcal338.9g0g126.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1802g451kcal18g99.1g0g25.2g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)225g969kcal12.4g144.2g38.3g2.5g
Vesi2253g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys68g247kcal0.3g60.8g0.3g0.9g
Lasagnelevy Rainbow370g1356kcal51.7g262.3g11.5g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g11178kcal849g1156.6g353.6g87.8g
Valittu annoskoko6768g5589kcal424.5g578.3g176.8g43.9g
Annoskoko puolitettuna3384g2795kcal212.3g289.2g88.4g22g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142