Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 122g22kcal0.7g3g0.5g0.9g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 54g72kcal4.6g9.6g1.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1354g491kcal15.2g48g23.6g15.4g
Valittu annoskoko677g246kcal7.6g24g11.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna339g123kcal3.8g12g5.9g3.9g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.5g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906