Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis90g101kcal19.8g0g2.7g0g
Herne kuivattu 112g340kcal20.1g54.5g1.1g12g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.2g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1354g939kcal80.6g111.4g12.2g24.8g
Valittu annoskoko677g469kcal40.3g55.7g6.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna339g235kcal20.2g27.9g3.1g6.2g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110