Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.3g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Hirvikäristys140g211kcal28.1g0g8.4g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 56g58kcal1.9g10.1g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1354g741kcal65.2g63.4g18.6g8.6g
Valittu annoskoko677g371kcal32.6g31.7g9.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna339g185kcal16.3g15.9g4.7g2.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799