Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 219g49kcal1.1g6.8g0.4g5.5g
Kesäkurpitsa zucchini 190g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g146g29kcal0.9g4.8g0.4g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste88g315kcal25.4g1.5g24.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g1288kcal60.2g56.2g90g14.6g
Valittu annoskoko677g644kcal30.1g28.1g45g7.3g
Annoskoko puolitettuna339g322kcal15.1g14.1g22.5g3.7g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534