Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Tonnikala vedessä 131g137kcal29.5g0g2g0g
Sipuli kuivattu 6.6g18kcal0.7g2.3g0.1g2.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g18g44kcal2.1g8.6g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml131g197kcal2.6g3.3g19.7g0g
Herneet (Apetit)88g46kcal5g4.6g0.8g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g88g109kcal2.6g22.4g0.5g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g210g220kcal10.8g41.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1354g1643kcal106.6g165.2g60.4g4.8g
Valittu annoskoko677g822kcal53.3g82.6g30.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna339g411kcal26.7g41.3g15.1g1.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575