Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%167g283kcal33.3g0g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g17g10kcal0.6g1.7g0g0g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Punaviini42g29kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g887kcal72.8g38.2g41g13.2g
Valittu annoskoko677g443kcal36.4g19.1g20.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna339g222kcal18.2g9.6g10.3g3.3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608