Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola31g50kcal2.5g1.3g4.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima63g244kcal18.1g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.8g4g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g75g120kcal6g3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g2234kcal145.8g31.4g169.2g9.2g
Valittu annoskoko678g1117kcal72.9g15.7g84.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna339g559kcal36.5g7.9g42.3g2.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535