Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala39g108kcal7.7g1.9g7.7g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton158g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g3500g3920kcal770g49g70g17.5g
Kevytkerma700g840kcal22.4g31.5g70g0g
Ruokakerma Valio 5%700g420kcal8.4g19.6g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Voi (perinteinen meijerivoi)53g378kcal0.1g0.1g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13552g12959kcal1664.6g527.8g454.8g51.4g
Valittu annoskoko6776g6480kcal832.3g263.9g227.4g25.7g
Annoskoko puolitettuna3388g3240kcal416.2g132g113.7g12.9g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790