Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1751g525kcal17.5g70g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g105g767kcal1.1g1.1g84g0g
Sipuli (kuorittu)525g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Vehnäjauho puolikarkea 140g481kcal14.3g98.1g1.7g4.9g
Vesi2801g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g53g50kcal0.6g9.6g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g700g1191kcal17.5g42g105.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g700g1261kcal17.5g49g105.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13552g8832kcal150.6g590g604.6g29g
Valittu annoskoko6776g4416kcal75.3g295g302.3g14.5g
Annoskoko puolitettuna3388g2208kcal37.7g147.5g151.2g7.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430