Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Juusto, Valio arkijuusto60g198kcal16.2g0g14.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 311g56kcal1.7g7.8g1.2g2.2g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g41g116kcal7.8g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g1545kcal115g24.2g106g7g
Valittu annoskoko679g772kcal57.5g12.1g53g3.5g
Annoskoko puolitettuna339g386kcal28.8g6.1g26.5g1.8g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712