Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g5517g8662kcal1202.7g0g391.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena201g762kcal2g184.4g1g0g
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Paprikajauhe 80g258kcal11.9g14.7g10.4g30g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 44g93kcal13.2g2.8g3.1g0.5g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g20046kcal2483.6g495.2g815.6g88.2g
Valittu annoskoko6784g10023kcal1241.8g247.6g407.8g44.1g
Annoskoko puolitettuna3392g5011kcal620.9g123.8g203.9g22.1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449