Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3200g1792kcal272g160g6.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu768g968kcal84.5g2.3g69.1g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Pellavasiemenrouhe, Risetti288g1405kcal70.6g95.9g82.9g81.8g
Soijajauho rasvainen 256g1194kcal88.4g60.2g60.2g30.5g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2240g8480kcal624.5g0g672g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g27791kcal2283.4g661g1781.2g225g
Valittu annoskoko6784g13896kcal1141.7g330.5g890.6g112.5g
Annoskoko puolitettuna3392g6948kcal570.9g165.3g445.3g56.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595