Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1600g2240kcal304g0g112g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g40g0kcal0g0g0g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Persilja 96g26kcal1.3g1.1g0.2g7.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)520g723kcal57.7g2.1g54.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka80g704kcal0g0g80g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g240g485kcal4.6g101.3g6.7g5.3g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g120g420kcal14.4g85.2g2.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g14984kcal1420.4g439.4g833.8g56.4g
Valittu annoskoko6784g7492kcal710.2g219.7g416.9g28.2g
Annoskoko puolitettuna3392g3746kcal355.1g109.9g208.5g14.1g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235