Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3206g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g51g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 289g2552kcal0g0g288.5g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g321g1122kcal41.7g224.4g4.5g17g
Tattarijauho, Vijatuote257g898kcal33.3g179.5g3.6g13.6g
Kaurahiutale 513g1920kcal74.4g292.4g37.4g51.3g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1667g5668kcal33.3g1300.4g28.3g116.7g
Porkkana 449g147kcal2.8g25g0.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g24612kcal371g4043.4g726.4g420g
Valittu annoskoko6784g12306kcal185.5g2021.7g363.2g210g
Annoskoko puolitettuna3392g6153kcal92.8g1010.9g181.6g105g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041