Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1371g411kcal13.7g54.8g4.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1142g1371kcal38.8g41.1g114.2g0g
Sipuli (kuorittu)457g123kcal5.9g21.9g0.9g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Voi 114g829kcal1.4g0.5g92.9g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g640g2494kcal185.5g3.8g185.5g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g3015g6483kcal247.2g1236.2g39.2g301.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g23734kcal994.4g2780.6g874.6g621.8g
Valittu annoskoko6784g11867kcal497.2g1390.3g437.3g310.9g
Annoskoko puolitettuna3392g5934kcal248.6g695.2g218.7g155.5g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817