Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1067g768kcal26.7g179.2g1.1g0g
Juuriselleri 800g252kcal10g36.8g1.6g24.8g
Palsternakka 1067g679kcal5.3g125.9g4.3g48g
Peruna, keskikokoinen 60g1067g640kcal16g138.7g1.1g9.6g
Fenkoli, annos 100g533g165kcal6.6g38.9g1.1g16.5g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.3g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1067g1013kcal85.3g149.3g7.5g85.3g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 347g113kcal2.1g19.3g0.7g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g7854kcal305g1377.2g101g386.2g
Valittu annoskoko6784g3927kcal152.5g688.6g50.5g193.1g
Annoskoko puolitettuna3392g1964kcal76.3g344.3g25.3g96.6g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840