Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2161g1645kcal40.6g335g4.3g21.6g
Jauheliha, sika-nauta 1601g3545kcal280.2g0g272.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Lihaliemi laimennettu 2001g378kcal0g60g12g0.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g300g781kcal81g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g13461kcal839.4g947.8g686.6g64.8g
Valittu annoskoko6784g6731kcal419.7g473.9g343.3g32.4g
Annoskoko puolitettuna3392g3365kcal209.9g237g171.7g16.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978