TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1201g1670kcal228.2g0g84.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Chili, vihreä, tuore 60g27kcal1.2g4.8g0.1g0.9g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g601g901kcal96.1g24g48g0g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.2g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4504g813kcal25.2g112.6g18g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13572g8769kcal718g322.6g489.6g97.4g
Valittu annoskoko6786g4385kcal359g161.3g244.8g48.7g
Annoskoko puolitettuna3393g2192kcal179.5g80.7g122.4g24.4g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546