Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%350g595kcal69.9g0g35g0g
Ranskankerma Valio87g245kcal2.2g3.1g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Flora ruokakerma 15 % 250g73g109kcal1.2g2.5g10.9g0g
Pekoni Pirkka82g237kcal11.4g0.8g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g2418kcal171.6g21.2g183.6g3g
Valittu annoskoko679g1209kcal85.8g10.6g91.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna340g604kcal42.9g5.3g45.9g0.8g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161