Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha93g155kcal17.7g0g9.3g0g
Keittojuurekset, apetit47g12kcal0.4g2.2g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g93g56kcal1.4g12.1g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g29g82kcal5.5g0g6.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.5g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.9g11kcal1.3g0g0.7g0g
Keittojuurekset, apetit3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.9g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6kcal0.4g0g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g684kcal55g33.2g35.4g4.6g
Valittu annoskoko679g342kcal27.5g16.6g17.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna340g171kcal13.8g8.3g8.9g1.2g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.4g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250