Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa219g37kcal0.9g5.5g1.3g1.5g
Purjosipuli 116g27kcal2.1g2.8g0.2g2.4g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Tomaatti 109g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g10g21kcal1.3g2.1g0.8g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g576kcal11.4g36g41g13.8g
Valittu annoskoko679g288kcal5.7g18g20.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna340g144kcal2.9g9g10.3g3.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.7g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665