Katkarapu-wokvihannes -salaatti

- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea115g12kcal1.3g0.9g0.2g1.4g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow225g90kcal4.7g15.3g0.9g6.8g
Katkarapu, rainbow90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Kurkku, tuore129g13kcal0.8g2.2g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g599kcal56.4g45.4g20.6g21.4g
Valittu annoskoko679g299kcal28.2g22.7g10.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna340g150kcal14.1g11.4g5.2g5.4g
Arvot/100g100g44kcal4.2g3.3g1.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50862