Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Sipuli, paistettu 45g46kcal0.6g2.2g3.7g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g144g29kcal0.9g5.5g0.4g2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 113g337kcal20.2g1.3g28.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima27g105kcal7.8g0g8.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 113g155kcal21.1g0g7.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g1592kcal103.8g30.6g117g9g
Valittu annoskoko680g796kcal51.9g15.3g58.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna340g398kcal26g7.7g29.3g2.3g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945