Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä60g45kcal2.5g7.5g0.5g1.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g105g100kcal21g0g0.7g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g45g29kcal0.7g6.7g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g6g17kcal1.2g0.3g1.2g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl3g18kcal0.2g1.4g1.3g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow6g21kcal0.5g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g489kcal52.6g42g10g4.4g
Valittu annoskoko680g245kcal26.3g21g5g2.2g
Annoskoko puolitettuna340g122kcal13.2g10.5g2.5g1.1g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351