Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2705g488kcal15.1g67.6g10.8g18.9g
Jauheliha, sika-nauta 2404g5324kcal420.7g0g408.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g439kcal0.6g0.6g48.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g301g1022kcal60.1g0g87.2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g120g430kcal24g3.6g34.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl301g1082kcal6g8.1g114.2g0g
Juusto, keskiarvo 902g3155kcal225.7g2.3g249.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13584g23880kcal1504.4g164.4g1907.2g37.8g
Valittu annoskoko6792g11940kcal752.2g82.2g953.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna3396g5970kcal376.1g41.1g476.8g9.5g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238